2012. január 20., péntek

TOTAL RECALL AZ EMLÉKMÁS 2 DVD ÚJ JOGLEJÁRT - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

EREDETI LEMEZ
SZINKRONOS
Doug Quaidelégedett, hasznos polgára a 2084-es év jóléti társadalmának. Építőmunkásként dolgozik, mindent megvehet magának, amire csak vágyik és magánélete is szerencsésnek mondható - gyönyörű feleségével boldog házasságban él. Csak nyaralásra nem jut idő - pontosabban arra a nyaralásra, amit Doug kiszemelt magának: néhány hét a kolonizált Marson!
A férfi minden éjjel a Marsról álmodik - és egy ismeretlen nőről. Egy napon elhatározza, hogy ha a valóságban nincs is lehetősége eljutni a vörös bolygóra, legalább az új, virtuális utazási iroda segítségével megajándékozza magát egy marsi vakáció mesterséges emlékével.
A Rekall-iroda speciális lehetőséget is kínál az "utazónak". Dougnem saját személyében, hanem egy titkosügynök szerepében szeretné megejteni a virtuális utazást.
Az emlékek beültetéséig minden a terv szerint halad, de az orvosi beavatkozás során valami hiba csúszik a rutinnak tűnő folyamatba...
Látszólag sikertelen volt a beültetés, Doug élete azonban ettől kezdve gyökeresen megváltozik. Korábbi kollégái rátámadnak, felesége pedig meg akarja ölni. Az asszony elárulja Dougnak, hogy nem az építőmunkás énje a valódi, hanem a titkosügynöki, és ő maga is ügynök, akit Doug mellé rendeltek.
A férfi kétségbeesetten próbál rájönni arra, ki is ő valójában, miközben folyamatosan menekülni kényszerül titokzatos üldözők egész hadserege elől. Rádöbben, hogy a rejtély kulcsa nem a Földön található, hanem a Marson…
EXTRÁK:
Életrajz
Audiókommentár - Schwarzenegger és a rendező, Paul Verhoeven közreműködésével- MAGYAR FELIRATTAL
Egyéb - Vizuális trükkök összehasonlító táblázata
Kisfilm - Mars - Tények, vagy fikciók? - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - A Rekall virtuális vakációi- MAGYAR FELIRATTAL
Képgaléria
Előzetes



Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2012-02-08 09:42
. TOTAL RECALL AZ EMLÉKMÁS 2 DVD ÚJ JOGLEJÁRT - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése