2011. augusztus 14., vasárnap

Power Band USA hologramos karkötő. k-kék M - Jelenlegi ára: 1 Ft


KIRÁLYKÉK a szine, csak a fényképen látszik világoskéknek !!!!! !!!
A Power Band egy forradalmi technológia, mely  hologramokat használva pozitívan hat az emberi test természetes mágneses mezejére, ezzel jelentősen javítva az egyensúlyt, erőt és hajlékonyságot.
Az ideális emberi hullámhossz 7, 8 Hz (ún. Schumann Resonating Frequency (SFR))
A Power Band karkötő képes az SFR rezgésszámot kijavítani és ezzel hamornizálni az emberi test energiaáramlásait, melyeket az elektroszmog zavar.
Az elektromszomogot olyan berendezések bocsájtják ki mint a mobiltelefonok, transzformátorok, számítógépek, wifi ésbluetooth berendezések, TV, mikrohullámú sütők és tulajdonképen minden olyan berendezés amely elektromágneses sugarakat bocsájt ki.
A Power Band karkötő pozitív tulajdonságait már néhány hónapja sok ismert profisport és celeb személyiség is élvezi.
Nagyobb hajlékonyság és flexibilitás Mindennapi emberek, de az élsportolók is igazolják hogy a Power Band karkötő viselésekor a testük hajlékonysága és flexibilitása javult.
Hogy is működik?
Minden fogható dolognak – személynek, állatnak, kőnek vagy fának a földön, sőt még magának a Földgolyónak is – megvan a maga természetes rezonanciafrekvenciája.
A Föld elektromágneses tere, a világűr, és a meditálásban lévő emberek kb. 7, 8 Hz hullámhosszon rezonálnak.
Ezt a frekvenciát Shumann rezonanciának hívják.
Az összes rezonanciafrekvencia kiegyensúlyzott kölcsönös hatása nagyon fontos, hogy az emberi szervezet helyesen működjön. Némelyik hullámhossz pozitívan reagál az Ön testével, némelyik pedig negatívan.
Amikor a hologram kapcsolatba kerül az Ön testének mágneses terével, lehetővé teszi neki a hologramban rejlő természetes és hasznos hullámhosszokkal való interakciót.
Ennek következménye a jobb energiaáramlás az egész testben és a test jobb stabilitásában, erejében és hajlékonyságában nyilvánul meg.
A leírás a gyártótól származik.
Mérete: M
Postaköltsége 325Ft



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-17 22:22
. Power Band USA hologramos karkötő. k-kék M - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése